AMESTEC FĂINĂ CU CAROB PENTRU PIȘCOT ȘI BRIOȘE SZAFI FREE 1000G


PRET 28,5

DescriereAmestec făină  cu carob (roșcove) pentru PIȘCOT ȘI BRIOȘE SZAFI FREE 1000G


Sursă de fibre încet absorbabile, recomandat pentru micul dejun, nu numai pentru cei cu sensibilități!
100g de pișcot preparat după rețeta de mai jos are GI: 32 (preparat cu eritrit)

La produsele noastre nu folosim nu folosim produse de origine animală, din acest motiv aparține garantat familiei de produse Szafi Free vegan.

Incercați și restul produselor din familia Szafi Free (pâine, clătite, găluște, etc.)

Ingrediente: amestec făină fără gluten (făină de hrișcă, de mei, de sorg), amidon (făină de tapioca), pudră de roșcove, fibre (făină de psyllium husk), agent de afânare (bicarbonat de sodiu), stabilizator de aciditate: acid citric, cristale de vanilie, sare.

Valori nutritive medii în 100g produs: 
Energie                                 335kcal/1416kJ 
Lipide:                                         1,0g
    din care saturați                        0,5g 
Carbohidrati                                68,0g 
    din care zaharuri(1):                 5,0g 
Fibre:                                           9,6g 
Proteine:                                      7,0g 
sare:                                            0,2g 
(1)nu conține adaosuri de zaharuri. Zaharuri din sursă naturală din făinuri
valorile au caracter informativ

Ingrediente: 
Amestec de făină pentru pișcot Szafi Free 250g, 170g apă călâie, 25g zeamă de lămâie 100%, 70g pudră de eritrit. sau echivalentul din orice alt îndulcitor pudră. - pentru briose recomandăm 250g de vișine fără sâmburi sau zmeură, căpșuni, cireșe.
Preparare:
Încălzim cuptorul la 180°C, stropim forma de tort cu ulei (ce ne permite dieta). Se dizolvă zeama de lămâie și eritritul în apă, după care adăugăm amestecul de făină și se amestecă cu telul cu mișcări scurte și rapide, până devine cremoasă, și se toarnă în forma de tort. Se coace în cuptor preîncălzit la 180°C timp de 25 minute cu foc sus-jos. 
- Pentru brioșe cu fructe sau pișcot cu fructe procedăm în felul următor. Se adaugă fructele în această etapă și se coace la cuptor preîncălzit la 180°C timp de 18-20 de minute în funcție de căt de zemoase sunt fructele.
Se lasă să se răcească pe un grătar. Se taie și se umple cu cremă și se pune la frigider pentru câteva ore

No comments:

Post a Comment