28.5 LEI
DescriereAmestec făină pentru LANGOS SZAFI FREE 1000G
vegan, fără gluten, lapte, ouă, drojdie, soia, adaos de zahăr, semințe, sursă de fibre, natur, sărac în lipide, fără porumb, cartofi, orez - rețete rapidă-simplă
Cu ajutorul amestecului de făină pentru langosi Safi Free putem prepara ușor langoși de casă fără gluten, care pe langă acesta este și fără lapte, ouă, soia, porumb, semințe.
Produsele Safi Free sunt din ingrediente exclusiv vegane. ca și rețetele legate de aceste produse.
Mulțumită conținutului de fibreeste o sursă de carbohidrați încet absorbabile.
Incercați și restul produselor din familia Szafi Free (găluște, clătite, pișcot, etc.)
Ingrediente: făină integrală de hrișcă, făină integrală de mei, făină integrală de sorg, amidon (făină de taiopca), fibre (făină de bambus, făină de psyllium husk), agent de afânare (bicarbonat de sodiu), sare, acid citric.
Valori nutritive medii în 100g produs:
Energie 327kcal/1381kJ
Lipide: 1,2g
din care saturați 0,6g
Carbohidrati 63,2g
din care zaharuri(1): 1,8g
Fibre: 13,5g
Proteine: 9,0g
sare: 1,8g
(1) zaharuri din sursă naturală din făinuri
valorile au caracter informativ
Rețetă langoș (2 porții)
Ingrediente:
Amestec de făină pentru langoș Szafi Free 140g, 20 g zeamă proaspătă de lămâie, 100g apă călâie, ulei de cocos pentru a da forma și a le prăji.
Preparare:
Se încinge uleiul de cocos.
Se frământă ingredientele și se lasă să stea 5 minute. Aluatul va fi moale, dar după cele 5 minute de stat va deveni ușor de preparat.. se mai frământa pe suprafață presărată cu făină și se împarte în două. Se prelucrează cu mâinile unse cu ulei și se prăjește în ulei de cocos cca 4-5 minute pe fiecare față. Se pune pe șervețele pentru a absorbi uleiul.
Se servește după gust și dietă (de ex. cu smântână vegetală și înlocuitor de cașcaval.)
Notă*: în funcție de uleiul folosit, timpul de prăjire poate fi diferit.
vegan, fără gluten, lapte, ouă, drojdie, soia, adaos de zahăr, semințe, sursă de fibre, natur, sărac în lipide, fără porumb, cartofi, orez - rețete rapidă-simplă
Cu ajutorul amestecului de făină pentru langosi Safi Free putem prepara ușor langoși de casă fără gluten, care pe langă acesta este și fără lapte, ouă, soia, porumb, semințe.
Produsele Safi Free sunt din ingrediente exclusiv vegane. ca și rețetele legate de aceste produse.
Mulțumită conținutului de fibreeste o sursă de carbohidrați încet absorbabile.
Incercați și restul produselor din familia Szafi Free (găluște, clătite, pișcot, etc.)
Ingrediente: făină integrală de hrișcă, făină integrală de mei, făină integrală de sorg, amidon (făină de taiopca), fibre (făină de bambus, făină de psyllium husk), agent de afânare (bicarbonat de sodiu), sare, acid citric.
Valori nutritive medii în 100g produs:
Energie 327kcal/1381kJ
Lipide: 1,2g
din care saturați 0,6g
Carbohidrati 63,2g
din care zaharuri(1): 1,8g
Fibre: 13,5g
Proteine: 9,0g
sare: 1,8g
(1) zaharuri din sursă naturală din făinuri
valorile au caracter informativ
Rețetă langoș (2 porții)
Ingrediente:
Amestec de făină pentru langoș Szafi Free 140g, 20 g zeamă proaspătă de lămâie, 100g apă călâie, ulei de cocos pentru a da forma și a le prăji.
Preparare:
Se încinge uleiul de cocos.
Se frământă ingredientele și se lasă să stea 5 minute. Aluatul va fi moale, dar după cele 5 minute de stat va deveni ușor de preparat.. se mai frământa pe suprafață presărată cu făină și se împarte în două. Se prelucrează cu mâinile unse cu ulei și se prăjește în ulei de cocos cca 4-5 minute pe fiecare față. Se pune pe șervețele pentru a absorbi uleiul.
Se servește după gust și dietă (de ex. cu smântână vegetală și înlocuitor de cașcaval.)
Notă*: în funcție de uleiul folosit, timpul de prăjire poate fi diferit.
No comments:
Post a Comment