AMESTEC FĂINĂ PENTRU GALUȘTE FĂRĂ GLUTEN SZAFI Reform 500G


PRET 18,5 LEI

DescriereAmestec făină pentru GALUȘTE SZAFI REFORM  500g

Cu ajutorul amestecului de făină putem prepara ușor nokedli, găluște și paste fără gluten cu nivel redus de carbohidrați ce se poate integra și în dieta PALEO.

Ingrediente: amidon de tapioca, fibre de bambus, făină de susan, făină de psyllium husk, făină de cocos, făină de cartofi dulci

Valori nutritive                       in 100g de amestec făină                          100g de găluște nokedli*
Energie                                       1305kJ/311kcal                                          433kJ/104kcal
lipide                                                    2,1g                                                         3,2g
   din care saturați                                 0,7g                                                         1,1g
carbohidrați                                         49,1g                                                       10g
   din care zaharuri                                1,5g                                                         0,4g
fibre                                                   31,0g                                                         6,2g
proteine                                                8,6g                                                         5,5g
sare                                                      0g                                                            0,7g
*Conform rețetei din recomandare
Din valoarea energetică a 100g de amestec de făină 62kcal/248kJ provin din fibre alimentare
Nu conține adaos de zahăr. Conține zaharuri sub forma lor naturală.

Ingrediente: (350g) găluște Nokedli cu carbohidrați cu 40% mai putin: 70g de amestec de făină pentru găluște fără gluten cu nivel redus de carbohidrați , 2g sare, 2 ouă M (104g), 25g apă
Preparare: se pun 2l de apă cu un pic de sare la fiert. Se amestecă apa, sarea și ouăle, după care adăugăm amestecul de făină și îl frământăm până la omogenizare. Până dă apa în clocot, lăsăm aluatul să stea. Se reduce focul sub apă, și rupem găluștele în apă. În acest timp mai amestecăm de câteva ori aluatul. După acesta ridicăm din nou focul, să dea în clocot și-l lăsăm să fiarbă (cca 2-3 minute sunt de ajuns). Se strecoară găluștele și se cătesc cu apă rece. A se face deodată doar cantitatea menționată mai sus, dacă se doreste cantitate mai mare, se recomandă prepararea în apă nouă

No comments:

Post a Comment