PRET 9 LEI
DescriereBază pentru sos pentru file de pește 80g
Cu ajutorul bazei de condimente putem prepara cu ușurință fileuri de pește fără gluten, lapte, arome artificiale și adaos de zahăr.
Ingrediente: amestec de condimente(sare, semințe de coreandru, semințe de muștar, mărar, ghimbir, piper negru, foi de dafin, enibahar, cuișoare), amidon de tapioca, făină de cartofi dulci, usturoi măcinat, stabilizator de aciditate (acid citric)
Valori nutritive medii în 100g de produs
Energie: 1763kJ/420kcal
Lipide: 12,8g
din care saturați: 1,3g
Carbohidrați: 65,3g
din care zaharuri: 13,9g
Fibre: 10,3g
Proteine: 6,3g
Sare: 4,2g
Poate conține zaharuri sub forma naturală! Nu conține adaos de zahăr!
Rețetă file de pește cu smântână:
Ingrediente (2 porții): 40g bază pentru sos, 600g/3 fileuri de pește (necongelat), 200g cremă groasă de cocos (cocomas), 10g zeamă de lămâie.
Preparare: Se amestecă cu crema de cocos zeama de lămâie și baza pentru sos. Se dau fileurile în acest sos în așa fel să acopere în totalitate suprafața fileurilor. Se pun fileurile într-o tavă medie și se toarnă sosul peste pește în așa fel să cuprindă peștele.
Se pune la cuptor preîncălzit la 200°C și se coace timp de 20-25 minute neacoperit.
Notă: Dacă se pregătesc mai multe porții, să nu se suprapună mai mult de 2 straturi de pește, iar timpul de coacere se prelungește cu 10 minute.
Vegetarienii pot înlocui peștele cu legume, de exemplu cartofi/cartofi dulci/păstârnac prefiete un pic sau legume proaspete cum ar fi vinete, zukkini, morcovi, conopidă, broccoli, etc. În cazul legumelor proaspete ajung doar 150ml de cremă de cocos, deoarece legumele mai lasă apă.
Cu ajutorul bazei de condimente putem prepara cu ușurință fileuri de pește fără gluten, lapte, arome artificiale și adaos de zahăr.
Ingrediente: amestec de condimente(sare, semințe de coreandru, semințe de muștar, mărar, ghimbir, piper negru, foi de dafin, enibahar, cuișoare), amidon de tapioca, făină de cartofi dulci, usturoi măcinat, stabilizator de aciditate (acid citric)
Valori nutritive medii în 100g de produs
Energie: 1763kJ/420kcal
Lipide: 12,8g
din care saturați: 1,3g
Carbohidrați: 65,3g
din care zaharuri: 13,9g
Fibre: 10,3g
Proteine: 6,3g
Sare: 4,2g
Poate conține zaharuri sub forma naturală! Nu conține adaos de zahăr!
Rețetă file de pește cu smântână:
Ingrediente (2 porții): 40g bază pentru sos, 600g/3 fileuri de pește (necongelat), 200g cremă groasă de cocos (cocomas), 10g zeamă de lămâie.
Preparare: Se amestecă cu crema de cocos zeama de lămâie și baza pentru sos. Se dau fileurile în acest sos în așa fel să acopere în totalitate suprafața fileurilor. Se pun fileurile într-o tavă medie și se toarnă sosul peste pește în așa fel să cuprindă peștele.
Se pune la cuptor preîncălzit la 200°C și se coace timp de 20-25 minute neacoperit.
Notă: Dacă se pregătesc mai multe porții, să nu se suprapună mai mult de 2 straturi de pește, iar timpul de coacere se prelungește cu 10 minute.
Vegetarienii pot înlocui peștele cu legume, de exemplu cartofi/cartofi dulci/păstârnac prefiete un pic sau legume proaspete cum ar fi vinete, zukkini, morcovi, conopidă, broccoli, etc. În cazul legumelor proaspete ajung doar 150ml de cremă de cocos, deoarece legumele mai lasă apă.
No comments:
Post a Comment