PRET 9 LEI
DescriereIngrediente: Amidon de tapioca, făină de cartofi dulci, sare, boia, ceapă, curry (turmeric, coreandru, semințe de schinduf, morcovi, sare, ghimbir, semințe de muștar, chimen roman, piper cayenne), granule de usturoi, condimente verzi (oregano, maiorana, busuioc, cimbrișor, cimbru, salvie, busuioc, pătrunjel), piper măcinat, flori de nucșoară.
Valori nutritive medii în 100g de praf pentru bază
energie: 1420kJ/336kcal
lipide: 2,1g
din care saturați: 1,2g
carbohidrați: 72g
din care zaharuri: 13g
fibre: 8g
proteine: 3,2g
sare: 3,9g
Nu conține adaos de zahăr. Conține zaharuri sub forma lor naturală.
Rețetă recomandată: Piept de pui cu smântână de cocos și cașcaval
Ingrediente pentru 4 porții:
80g de bază pentru piept de pui cu smântână și cașcaval Szafi Reform,
800g piept de pui dezosat (pentru vegetarieni și vegani brokkoli sau conopidă crudă),
50ml apă,
400ml smântnă de cocos (ex. Cocomas),
20g zeamă de lămâie,
200g de înlocuitor de cașcaval ras (pentru consumatorii de lapte se poate pune cașcaval ras, dar poate fi omis)
Preparare: se taie pieptul de pui cubulețe. Se amestecă smântâna de cocos cu baza pentru piept de pui, apa, zeama de lămâie, după care punem cubulețele de piept de pui în sosul gros. Jumătate din cașcavalul ras se întinde pe fundul unui vas iena, se toarnă pieptul de pui cu sos și se presară deasupra cealaltă jumătate de cașcaval ras. Se coace la cuptor preîncălzit la 180°C timp de 50 de minute, fără capac.
Valori nutritive medii în 100g de praf pentru bază
energie: 1420kJ/336kcal
lipide: 2,1g
din care saturați: 1,2g
carbohidrați: 72g
din care zaharuri: 13g
fibre: 8g
proteine: 3,2g
sare: 3,9g
Nu conține adaos de zahăr. Conține zaharuri sub forma lor naturală.
Rețetă recomandată: Piept de pui cu smântână de cocos și cașcaval
Ingrediente pentru 4 porții:
80g de bază pentru piept de pui cu smântână și cașcaval Szafi Reform,
800g piept de pui dezosat (pentru vegetarieni și vegani brokkoli sau conopidă crudă),
50ml apă,
400ml smântnă de cocos (ex. Cocomas),
20g zeamă de lămâie,
200g de înlocuitor de cașcaval ras (pentru consumatorii de lapte se poate pune cașcaval ras, dar poate fi omis)
Preparare: se taie pieptul de pui cubulețe. Se amestecă smântâna de cocos cu baza pentru piept de pui, apa, zeama de lămâie, după care punem cubulețele de piept de pui în sosul gros. Jumătate din cașcavalul ras se întinde pe fundul unui vas iena, se toarnă pieptul de pui cu sos și se presară deasupra cealaltă jumătate de cașcaval ras. Se coace la cuptor preîncălzit la 180°C timp de 50 de minute, fără capac.
No comments:
Post a Comment