31 LEI
Cu ajutorul acestui amestec de făină putem obține brioșe vegan fără gluten cu nivel de 50% mai redus de carbohidrați fără făină de grâu, ouă, ulei, drojdie, și adaos de amidon ( tapioca, porumb, orez, cartofi).
Valori nutritive medii în 100g produs: 1 brioșă (92g)*
Energie 360kcal/1517kJ 149kcal/627kJ
Lipide: 3,6g 1,5g
din care saturați 0,7g 0,3g
Carbohidrati 62,6g 29,3g
din care zaharuri: 0g 0,1g
din care polioli : 0g 3,3g
Fibre: 19,6g 8,1g Proteine: 9,4g 3,9g sare: 0,01g 0,36g * valori nutritive conform rețetei date mai jos, fără ciocolată, fructe și coaja de lămâie, cu îndulcitor de 4 ori mai dulce Szafi Reform.
Valori nutritive medii în 100g produs: 1 brioșă (92g)*
Energie 360kcal/1517kJ 149kcal/627kJ
Lipide: 3,6g 1,5g
din care saturați 0,7g 0,3g
Carbohidrati 62,6g 29,3g
din care zaharuri: 0g 0,1g
din care polioli : 0g 3,3g
Fibre: 19,6g 8,1g
Proteine: 9,4g 3,9g
sare: 0,01g 0,36g
* valori nutritive conform rețetei date mai jos, fără ciocolată, fructe și coaja de lămâie, cu îndulcitor de 4 ori mai dulce Szafi Reform.
Nu conține adaos de zahăr. Conține doar zaharuri sub forma lor naturală.
Fibre: 19,6g 8,1g
Proteine: 9,4g 3,9g
sare: 0,01g 0,36g
* valori nutritive conform rețetei date mai jos, fără ciocolată, fructe și coaja de lămâie, cu îndulcitor de 4 ori mai dulce Szafi Reform.
Nu conține adaos de zahăr. Conține doar zaharuri sub forma lor naturală.
Rețetă recomandată brioșe cu ciocolată-fructe sau blat:
Ingrediente pentru 6 brioșe mari sau blat de 20cm):
Ingrediente pentru 6 brioșe mari sau blat de 20cm):
330g de apă,
20g zeamă proaspătă de lămâie,
20g de îndulcitor de 4 ori mai dulce Szafi Reform (echivalentul a 60 g de zahar cristal)
250g amestec de faina pentru brioșe/pișcot fără gluten cu nivel redus de carbohidrați Szafi Free
2g sare
DUpă gust coaja rasă de la 1 lămâie sau portocale, un pumn de ciocolată fără zahăr sfărâmat, sau drajeuri de ciocolată, un pumn de fructe mărunțite
Preparare:
Se amestecă bine ingredientele (în cazul brioșelor doar la sfârșit adăugăm ciocolata și fructele), se pune în forme de brioșe, sau formă de tort.
Se coace în cuptor preîncălzit la 180°C timp de 35-40 minute.
Se amestecă bine ingredientele (în cazul brioșelor doar la sfârșit adăugăm ciocolata și fructele), se pune în forme de brioșe, sau formă de tort.
Se coace în cuptor preîncălzit la 180°C timp de 35-40 minute.
No comments:
Post a Comment