PRET 65 LEI
DescriereColagen Premium 120g
- extras din derma codului de apă adâncă
Ingrediente: 100% colagen extras din piele de cod de apă adâncă
Origine: Norvegia
Este extras din pielea codului din nordul apelor oceanului Atlantic, protejat de toxicitatea cu metale grele. Colagenul este proteina hidrolizată a peptidei. Prin ruperea lanțului molecular prin hidroliză elementele componente mai mici se asimilează mai ușor cu organismul. Colagenul este 30% din proteinele organismului și 70% din proteinele dermei. De la vârsta de 25 de ani producerea colagenului de către organism scade în continuu, ceea ce duce la îmbătrânirea, pierderea flexibilității și dezhidratarea organismului. Ridurile sau apariția durerilor articulare pot fi simptomele lipsei colagenului din organism care poate duce la extenuare și oboseală. Materia gelatinoasă are rol important în regenerarea celulelor. Întărește oasele, cartilajele și tendoanele, asigură flexibilitate pielii. Colagenul este produs de organism, iar pentru acest proces este ideal colagenul din pește de puritate premium.
Administrarea este în funcție de vârstă: 18-30 de ani 1, 31-50 de ani 2 peste 50 de ani 3 porții pe zi; 3g / porție
Produsul păstrează ușor gustul și mirosul de pește.
Colagenul se dizolvă în 200ml de lichid (apă, zeamă de fructe, lapte).
Moleculele de colagen extras din pește sunt mai mici decât a colagenului extras din alte animale, care prin tratamentul de hidrolizare este descompus, astfel este capabil să se dizolve și la temperaturi mai joase în orice lichid.
Valori medii nutritive în 100g de produs:
Energie: 1.550kJ/369kcal
Lipide: 1g
proteine: 90g
Carbohidrați: 0g
sare: 4g
fibre: 0g
conținutul de aminoacizi în 100g peptidă de colagen (în grame)
glicină 29,24 leucină: 2,93 acid glutamic: 11,98 histidină: 1,42
alanină: 10,85 izoleucină: 1,65 metionină: 1,67 arginină: 9,77
hidroxiprolină: 7,02 serină: 7,44 cistină: <0,006 lizină: 4,28
prolină: 12,19 treonină: 3,06 tirozină: 0,77 ornitină: <0,05
valină: 2,37 acid aspartic: 7,44 fenilanalină: 2,12 triptofan: 0,06
Sunt proteinele care țin legate părțile celulelor, ajută la legarea și regenerarea țesuturilor. Colagenul leagă și oferă puterea, flexibilitatea anumitor țesuturi. Este proteina cea mai importantă a organismului deoareceeste componentă de 30% a proteinelor șu 70% a dermei ale organismului.
Colagenul și cartilagiile, musculatură, ligamente, și oase.
Colagenul este o proteină fibroasă cu rezistență mare, care este unul din componentele principale ale oaselor, a cartilagiilor, ligamentelor și alte tesuturi de legare. Cartilagiile sunt o materie asemănătoare cauciucului ce se regăsesc la capetele oaselor având rolul de a preveni distrugerea altor țesuturi prin frecare. 67% din cartilagiu este compus din colagen, protejând și regenerând prin structura lui gelatinoasă ca și o plasă.
Colagenul, în primul rând asigură stabilitate, flexibilitate, și rezistență articulațiilor, ligamentelor. Tot colagenul conferă rezistența la rupere a tendoanelor care leagă musculatura de oase. La genunchi, gleznă coturi formează discuri amortizoare și protectoare între oase.
Dantura, oasele doar atunci se pot dezvolta în mod sănătos, dacă mineralele se pot uni cu colagenuldin organism, și astfel împreună ajută la dezvoltarea lor. În orice moment cânr organismul are nevoie de regenerarea celulelor, de ex. la creștere sau recuperare, colagenul este proteina cu un rol esențial.
Colagenul și pielea.
Colagenul are rolul de a asigura flexibilitatea pielii și a țesuturilor de sub piele. Colagenul îmbibat de lichide este cel care care asigură flexibilitatea straturilor ce leagă celulele dermei.
De la varsta de 25 de ani producerea colagenului de către organism începe să scadă, la 30-40 și mai puțin, iar la 50-60 scade aproape că nu se mai produce.
În perioada de consum al colagenului ridurile se netezesc. Ajută și la tratarea anumitor nereguli ale pielii (acnee). Regenerează părul și unghiile. Poate întinde pielea de pe gat, decoltaj. Hidratează mâinile și ajută la flexibilitatea pielii de pe mâini.
Colagenul și somnul
Când adormim corpul nostru intră în stare de repaus, iar organismul incepe procesul de regenerare. Corpul începe să caute colagenul necesar din organism pentru a le transforma în materia necesară.
Care este rolul aminoacizilor din colagen?
Aminoacizii sunt pietrele de bază a proteineloriar tesuturile sunt compuse din 20 de proteine diferite din aminoacizi. Aminoacizii au un rol deosebit în hidratare și sunt elemente a țesuturilor epiteliale.
Produsele calitative de colagen conțin chiar și 15-17 de astfel de aminoacizi.
Care este ecesarul zilnic de colagen?
- extras din derma codului de apă adâncă
Ingrediente: 100% colagen extras din piele de cod de apă adâncă
Origine: Norvegia
Este extras din pielea codului din nordul apelor oceanului Atlantic, protejat de toxicitatea cu metale grele. Colagenul este proteina hidrolizată a peptidei. Prin ruperea lanțului molecular prin hidroliză elementele componente mai mici se asimilează mai ușor cu organismul. Colagenul este 30% din proteinele organismului și 70% din proteinele dermei. De la vârsta de 25 de ani producerea colagenului de către organism scade în continuu, ceea ce duce la îmbătrânirea, pierderea flexibilității și dezhidratarea organismului. Ridurile sau apariția durerilor articulare pot fi simptomele lipsei colagenului din organism care poate duce la extenuare și oboseală. Materia gelatinoasă are rol important în regenerarea celulelor. Întărește oasele, cartilajele și tendoanele, asigură flexibilitate pielii. Colagenul este produs de organism, iar pentru acest proces este ideal colagenul din pește de puritate premium.
Administrarea este în funcție de vârstă: 18-30 de ani 1, 31-50 de ani 2 peste 50 de ani 3 porții pe zi; 3g / porție
Produsul păstrează ușor gustul și mirosul de pește.
Colagenul se dizolvă în 200ml de lichid (apă, zeamă de fructe, lapte).
Moleculele de colagen extras din pește sunt mai mici decât a colagenului extras din alte animale, care prin tratamentul de hidrolizare este descompus, astfel este capabil să se dizolve și la temperaturi mai joase în orice lichid.
Valori medii nutritive în 100g de produs:
Energie: 1.550kJ/369kcal
Lipide: 1g
proteine: 90g
Carbohidrați: 0g
sare: 4g
fibre: 0g
conținutul de aminoacizi în 100g peptidă de colagen (în grame)
glicină 29,24 leucină: 2,93 acid glutamic: 11,98 histidină: 1,42
alanină: 10,85 izoleucină: 1,65 metionină: 1,67 arginină: 9,77
hidroxiprolină: 7,02 serină: 7,44 cistină: <0,006 lizină: 4,28
prolină: 12,19 treonină: 3,06 tirozină: 0,77 ornitină: <0,05
valină: 2,37 acid aspartic: 7,44 fenilanalină: 2,12 triptofan: 0,06
Sunt proteinele care țin legate părțile celulelor, ajută la legarea și regenerarea țesuturilor. Colagenul leagă și oferă puterea, flexibilitatea anumitor țesuturi. Este proteina cea mai importantă a organismului deoareceeste componentă de 30% a proteinelor șu 70% a dermei ale organismului.
Colagenul și cartilagiile, musculatură, ligamente, și oase.
Colagenul este o proteină fibroasă cu rezistență mare, care este unul din componentele principale ale oaselor, a cartilagiilor, ligamentelor și alte tesuturi de legare. Cartilagiile sunt o materie asemănătoare cauciucului ce se regăsesc la capetele oaselor având rolul de a preveni distrugerea altor țesuturi prin frecare. 67% din cartilagiu este compus din colagen, protejând și regenerând prin structura lui gelatinoasă ca și o plasă.
Colagenul, în primul rând asigură stabilitate, flexibilitate, și rezistență articulațiilor, ligamentelor. Tot colagenul conferă rezistența la rupere a tendoanelor care leagă musculatura de oase. La genunchi, gleznă coturi formează discuri amortizoare și protectoare între oase.
Dantura, oasele doar atunci se pot dezvolta în mod sănătos, dacă mineralele se pot uni cu colagenuldin organism, și astfel împreună ajută la dezvoltarea lor. În orice moment cânr organismul are nevoie de regenerarea celulelor, de ex. la creștere sau recuperare, colagenul este proteina cu un rol esențial.
Colagenul și pielea.
Colagenul are rolul de a asigura flexibilitatea pielii și a țesuturilor de sub piele. Colagenul îmbibat de lichide este cel care care asigură flexibilitatea straturilor ce leagă celulele dermei.
De la varsta de 25 de ani producerea colagenului de către organism începe să scadă, la 30-40 și mai puțin, iar la 50-60 scade aproape că nu se mai produce.
În perioada de consum al colagenului ridurile se netezesc. Ajută și la tratarea anumitor nereguli ale pielii (acnee). Regenerează părul și unghiile. Poate întinde pielea de pe gat, decoltaj. Hidratează mâinile și ajută la flexibilitatea pielii de pe mâini.
Colagenul și somnul
Când adormim corpul nostru intră în stare de repaus, iar organismul incepe procesul de regenerare. Corpul începe să caute colagenul necesar din organism pentru a le transforma în materia necesară.
Care este rolul aminoacizilor din colagen?
Aminoacizii sunt pietrele de bază a proteineloriar tesuturile sunt compuse din 20 de proteine diferite din aminoacizi. Aminoacizii au un rol deosebit în hidratare și sunt elemente a țesuturilor epiteliale.
Produsele calitative de colagen conțin chiar și 15-17 de astfel de aminoacizi.
Care este ecesarul zilnic de colagen?
No comments:
Post a Comment