PRET: 30 LEI
AMESTEC FĂINĂ PENTRU PIȘCOT ALB SZAFI FREE 1000G - vegan, fără gluten, lapte, ouă, drojdie, soia, adaos de zahăr, semințe, sursă de fibre, natur, sărac în lipide, fără porumb, cartofi, orez - rețete rapidă-simplă
DescriereAmestec făină pentru PIȘCOT ALB SZAFI FREE 1000G
vegan, fără gluten, lapte, ouă, drojdie, soia, adaos de zahăr, semințe, sursă de fibre, natur, sărac în lipide, fără porumb, cartofi, orez - rețete rapidă-simplă
La produsele noastre nu folosim nu folosim produse de origine animală, din acest motiv aparține garantat familiei de produse Szafi Free vegan.Ingrediente: făină integrală de hrișcă, făină de tapioca, făină integrală de mei, făină integrală de sorg, agent de afânare: carbonați de sodiu (bicarbonat de sodiu), făină de psyllium husk, stabilizator de aciditate: acid citric, cristale de vanilie, sare.
Valori nutritive medii în 100g produs: 100g pișcot natur*
Energie 330kcal/1400kJ* 186kcal/788kJ
Lipide: 1,1g 0,6g
din care saturați 0,5g 0,3g
Carbohidrati 70,2g 39,5g
din care zaharuri(1): 1,6g 1,0g
Fibre: 5,5g 3,1g
Proteine: 7,2g 4,1g
sare: 0,2g 0,1g
*conform rețetei de mai jos (preparat cu eritrit) (1) zaharuri din sursă naturală din făinuri
valorile au caracter informativ
Rețetă pișcot (pișcot de tort de 18cm)
Ingrediente:
Amestec de făină pentru pișcot Szafi Free 250g, 160g apă călâie, 35g zeamă de lămâie 100%, 70g pudră de eritrit.
Preparare:
Încălzim cuptorul la 180°C, stropim forma de tort cu ulei (ce ne permite dieta). Se dizolvă zeama de lămâie și eritritul în apă, după care adăugăm amestecul de făină și se amestecă cu telul cu mișcări scurte și rapide, până devine cremoasă, și se toarnă în forma de tort. Se coace în cuptor preîncălzit la 180°C timp de 25 minute cu foc sus-jos. Se lasă să se răcească pe un grătar. Se taie și se umple cu cremă și se pune la frigider pentru câteva ore.
Pentru mai multe rețete vizitați blogul: https://letitiatranda.blogspot.ro/
No comments:
Post a Comment