PRET 36 LEI
DescriereAmestec făină pentru PÂINE DE CASĂ CU COAJA CROCANTĂ SZAFI FREE 1000G
Amestec de făină cu ajutorul căreia putem prepara cu ușurință pâine crocantă bogat în fibre fără folosirea drojdiei.
Amestec de făină pentru pâine de casă fără gluten, lapte, ouă, drojdie, soia, adaos de zahăr, semințe, porumb, cartofi, orez, praf de copt, sărac în lipide ce rămâne proaspătă mai multe zile.
La produsele noastre nu folosim nu folosim produse de origine animală, din acest motiv aparține garantat familiei de produse Szafi Free vegan.
Încercați și restul produselor noastre Szafi Free (clătite, pișcot, găluște)
Ingrediente: făină fără gluten (hrișcă, mei), amidon de tapioca, fibre (făină de psyllium husk, făină de fibre de bambus), agent de afânare: carbonați de sodiu (bicarbonat de sodiu), stabilizator de aciditate: acid citric.
Valori nutritive medii în 100g produs:
Energie 324kcal/1368kJ
Lipide: 1,2g
din care saturați 0,6g
Carbohidrati 60,7g
din care zaharuri (1): 1,8g
Fibre: 18,6g
Proteine: 7,6g
sare: 0,0g
(1) nu conține adaos de zahăr. Conține zaharuri sub forma lor naturală.
Valorile au caracter informativ!
Rețetă pâine de casă aromată cu coaja crocantă
Ingrediente (pentru 1 pâine de cca 500g)
Amestec de făină pentru pâine Szafi Free 270g, 3g de sare himalaya (cantitatea poate fi diferită în funcție de gust și tipul sării). 40g de zeamă proaspăt stoarsă de lămâie. 300g apă călâie.
După gust poate fi îmbogățit cu condimente: granule de usturoi, granule de ceapă, condimente pentru pâine, semințe, etc.
Preparare:
De dizolvă sarea, zeama de lămâie și condimentele(opțional), după care adăugăm amestecul de făină și se frământă cca 2 minute. Se lasă să stea 5 minute după care se frământă din nou pe o suprafață presărată cu cca 5g de amestec de făină în așa fel ca suprafața aluatului să rămână făinoasă. Se unge partea de sus al aluatului cu 1g de ulei de cocos.
Se coace în cuptor preîncălzit la 200°C timp de 65 minute. Se lasă să se răcească pe un grătar. Se feliază numai după răcire.
Observație: Când se scoate de la cuptor, coaja pâinii pare să fie foarte tare, dar în câteva minute se înmoaie și rămâne ușor crocantă.
Din aluatul de mai sus se pot face 8 chifle sau cornuri, astfel timpul de coacere scade la 40 minute.
După coacere poate fi congelat, după dezghețare se înmoaie din nou.
Mențiuni importante:
dacă cineva are impresia ca are un cuptor mai slab, și pâinea nu s-ar fi copt să urmeze următorii pași:
1) Nici într-un caz să nu se coacă pâinea în formă de pâine (nici în cazul unui cuptor mai puternic)
2) Nu se coace pâinea pe silicon, ci neapărat pe hârtire pentru copt
3) dacă și după urmarea pașilor menționate mai sus sunteți de părere că aluatul pentru pâine încă este prea umed înainte de formarea pâinii mai adăugați 15g de amestec de făină și frământați astfel aluatul și să coaceți astfel pâinea, astfel după coacere cu siguranță nu o să mai fie umedă. În continuare mai recomand formarea chiflelor în loc de pâine, cornuri, eventual pâinici!
Câteva informații importante despre pâine:
- Ceea ce nu conține este: gluten, lapte, ouă, drojdie, ulei, zahăr, porumb, cartofi, orez, soia, semințe și conține doar ingrediente VEGANE.
- deja am citit fel și fel de păreri de ce este nevoie de zeama de lămâie! Singura explicație este că acesta o face gustoasă! Ia gustul specific și culoarea făinii de hrișcă, a fost încercat și cu oțet de mere bio, și a ieșit gustoasă și așa. DAR NICI ÎNTR-UN CAZ SĂ NU SE OMITĂ! Eu deja din poză recunosc dacă a pus cantitate mai mică. Să puneți exact conform rețetei!
- Vara, la temperatura camerei se păstrează chiar și patru zile, dacă cieva dorește să le păstreze pentru perioadă mai lunga, poate să le pună feliate în congelator.
- Dacă cineva are impresia nu se coace pâinea de jumătate de kilogram din cauza cuptorului mai slab, să formeze chifle sau cornuri.
- Din păcate această pâine nu se poate face în mașina de făcut pâine!
- Gustul poate fi îmbogățit în funcție de gust, de ex.: ceapă dezhidratată, usturoi, semințe, amestec de condimente pentru pâine.
Amestec de făină cu ajutorul căreia putem prepara cu ușurință pâine crocantă bogat în fibre fără folosirea drojdiei.
Amestec de făină pentru pâine de casă fără gluten, lapte, ouă, drojdie, soia, adaos de zahăr, semințe, porumb, cartofi, orez, praf de copt, sărac în lipide ce rămâne proaspătă mai multe zile.
La produsele noastre nu folosim nu folosim produse de origine animală, din acest motiv aparține garantat familiei de produse Szafi Free vegan.
Încercați și restul produselor noastre Szafi Free (clătite, pișcot, găluște)
Ingrediente: făină fără gluten (hrișcă, mei), amidon de tapioca, fibre (făină de psyllium husk, făină de fibre de bambus), agent de afânare: carbonați de sodiu (bicarbonat de sodiu), stabilizator de aciditate: acid citric.
Valori nutritive medii în 100g produs:
Energie 324kcal/1368kJ
Lipide: 1,2g
din care saturați 0,6g
Carbohidrati 60,7g
din care zaharuri (1): 1,8g
Fibre: 18,6g
Proteine: 7,6g
sare: 0,0g
(1) nu conține adaos de zahăr. Conține zaharuri sub forma lor naturală.
Valorile au caracter informativ!
Rețetă pâine de casă aromată cu coaja crocantă
Ingrediente (pentru 1 pâine de cca 500g)
Amestec de făină pentru pâine Szafi Free 270g, 3g de sare himalaya (cantitatea poate fi diferită în funcție de gust și tipul sării). 40g de zeamă proaspăt stoarsă de lămâie. 300g apă călâie.
După gust poate fi îmbogățit cu condimente: granule de usturoi, granule de ceapă, condimente pentru pâine, semințe, etc.
Preparare:
De dizolvă sarea, zeama de lămâie și condimentele(opțional), după care adăugăm amestecul de făină și se frământă cca 2 minute. Se lasă să stea 5 minute după care se frământă din nou pe o suprafață presărată cu cca 5g de amestec de făină în așa fel ca suprafața aluatului să rămână făinoasă. Se unge partea de sus al aluatului cu 1g de ulei de cocos.
Se coace în cuptor preîncălzit la 200°C timp de 65 minute. Se lasă să se răcească pe un grătar. Se feliază numai după răcire.
Observație: Când se scoate de la cuptor, coaja pâinii pare să fie foarte tare, dar în câteva minute se înmoaie și rămâne ușor crocantă.
Din aluatul de mai sus se pot face 8 chifle sau cornuri, astfel timpul de coacere scade la 40 minute.
După coacere poate fi congelat, după dezghețare se înmoaie din nou.
Mențiuni importante:
dacă cineva are impresia ca are un cuptor mai slab, și pâinea nu s-ar fi copt să urmeze următorii pași:
1) Nici într-un caz să nu se coacă pâinea în formă de pâine (nici în cazul unui cuptor mai puternic)
2) Nu se coace pâinea pe silicon, ci neapărat pe hârtire pentru copt
3) dacă și după urmarea pașilor menționate mai sus sunteți de părere că aluatul pentru pâine încă este prea umed înainte de formarea pâinii mai adăugați 15g de amestec de făină și frământați astfel aluatul și să coaceți astfel pâinea, astfel după coacere cu siguranță nu o să mai fie umedă. În continuare mai recomand formarea chiflelor în loc de pâine, cornuri, eventual pâinici!
Câteva informații importante despre pâine:
- Ceea ce nu conține este: gluten, lapte, ouă, drojdie, ulei, zahăr, porumb, cartofi, orez, soia, semințe și conține doar ingrediente VEGANE.
- deja am citit fel și fel de păreri de ce este nevoie de zeama de lămâie! Singura explicație este că acesta o face gustoasă! Ia gustul specific și culoarea făinii de hrișcă, a fost încercat și cu oțet de mere bio, și a ieșit gustoasă și așa. DAR NICI ÎNTR-UN CAZ SĂ NU SE OMITĂ! Eu deja din poză recunosc dacă a pus cantitate mai mică. Să puneți exact conform rețetei!
- Vara, la temperatura camerei se păstrează chiar și patru zile, dacă cieva dorește să le păstreze pentru perioadă mai lunga, poate să le pună feliate în congelator.
- Dacă cineva are impresia nu se coace pâinea de jumătate de kilogram din cauza cuptorului mai slab, să formeze chifle sau cornuri.
- Din păcate această pâine nu se poate face în mașina de făcut pâine!
- Gustul poate fi îmbogățit în funcție de gust, de ex.: ceapă dezhidratată, usturoi, semințe, amestec de condimente pentru pâine.
No comments:
Post a Comment