AMESTEC FĂINĂ PENTRU GALUȘTE SZAFI FREE 1000G


PRET 28,5 LEI

escriereAmestec făină pentru GALUȘTE SZAFI FREE 1000G

vegan, fără gluten, lapte, ouă, drojdie, soia, adaos de zahăr, semințe, sursă de fibre, natur, sărac în lipide, fără porumb, cartofi, orez - rețete rapidă-simplă

La produsele noastre nu folosim nu folosim produse de origine animală, din acest motiv aparține garantat familiei de produse Szafi Free vegan.

Ingrediente: făină integrală de hrișcă, făină de tapioca, făină integrală de mei, făină integrală de sorg, făină de psyllium husk.

Valori nutritive medii în 100g produs: 100g găluște*
Energie                                              327kcal/1384kJ*               136kcal/755kJ
Lipide:                                                     1,5g                                   0,6g
din care saturați                                       0,8g                                   0,3g
Carbohidrati                                           65,2g                                 27,2g
      din care zaharuri(1):                           2,4g                                   1,0g
Fibre:                                                      9,8g                                   4,1g
Proteine:                                                 8,3g                                   3,5g
sare:                                                       0,0g                                   0,6g
             *conform rețetei de mai jos             (1) zaharuri din sursă naturală din făinuri
valorile au caracter informativ

Rețetă găluște Nokedli (1 porție)
Ingrediente:
Amestec de făină pentru găluște Szafi Free 75g, 60g apă călâie, un praf de sare (cca. 1,5g).
Preparare:
Punem într-un vas 1-2 l apă la clocot. Până se încălzește apa preparăm găluștele. În 60 g apă călâie dizolvăm sarea și adăugăm făina și îl amestecăm cu mișcări scurte și rapide cu o linguriță.
După ce intră apa în clocot reducem la foc mic, și rupem găluștele în apă, după care se mărește focul din nou, și se lasă la clocot cca 1-2 minute, după care reducem din nou focul și lăsăm găluștele să mai fiarbă înca 1,5 minute la foc mic. Se strecoară și se clătește cu apă rece. După gust, dacă este necesar se mai poată săra înainte de servire.

No comments:

Post a Comment