PRET 30 LEI
DescriereRecomandăm pentru cazurile de intoleranță alimentară multiplă, deoarece atât amestecul de făină, cât nici pâinea gata preparată nu conține: gluten, lapte, ouă, soia, semințe uleioase, teci, porumb, orez, cartofi.
În continuare poate fi consumat de cei ce trebuie să țină sub control consumul de fibre.Pentru stabilirea porției zilnice de pâine, trebuie ținut cont de cantitatea prescrisă de medicsau de cantitatea permisă în funcție de nivelul personal de intoleranță!
La produsele noastre Szafi Free nu utilizăm ingrediente de origine animală, din acest motiv produsele sunt vegan ferite de infectare!
Valori nutritive medii în 100g amestec de făină, 100g de pâine*
Energie: 1502kJ/354kcal 933kJ/220kcal
Lipide: 1,7g 1,3g
din care acizi grași saturați: 0,4g 0,4g
Carbohidrați: 74,7g 45,8g
din care zaharuri: 1,4g 1g
Fibre: 5,2g 3,2g
Proteine: 7,5g 4,8g
Sare: 0,02g 0,82g
* conform rețetei din recomandare, cu utilizarea de 1 g de ulei de cocos. Nu conține adaos de zahăr. Zaharurile apar doar sub forma lor naturală.
Ingrediente: amestec de făină fără gluten (hrișcă, mei, cartofi dulci), amidon de tapioca, făină de psyllium husk.
Recomandare pentru utilizare:
Ingrediente pentru 1 pâine ( de 495g): 300g de amestec de făină pentru pâine vegan fără gluten cu nivel redus de fibre, 3 g de drojdie uscată, , 1g de bicarbonat de sodiu, 4g sare, 275g apă călâie, 20g de zeamă proaspăt stoasă de lămâie, 1g de ulei pentru uns sau stropit (se poate omite).
Preparare: Diluăm sarea în apa călâie, drojdia și bicarbonatul de sodiu, după care adăugăm amestecul de făină, și îl amestecăm cu un mixer ci spirale. Turnăm aluatul cu ajutorul unei spatule într-o formă de pâine de 12×24. Netezim suprafața aluatului cu spatula umezită. Se lasă aluatul la dospit în cuptor preîncălzit la 50°C, sau într-un loc cald timp de 40-50 de minute. Se preîncălzește cuptorul pentru copt la 210°C (la încălzire sus-jos) se lasă la cuptor 55 de minute.
La scoaterea din cuptor coaja este tare, dar după un timp se va putea felia ușor.
NOTĂ importantă!
- a se folosi exclusiv zeamă proaspăt stoarsă de lămâie, zeama de lămâie din comerț nu este potrivită, este nevoie de aciditatea proaspătă.
- după răcire, feliile de pâine se pot congela, la temperatura camerei se decongelează repede, și devine din nou comestibilă.
- la temperatura camerei, păstrat în pungă de sandwichuri, se păstrează câteva zile proaspătă și pufoasă.
În continuare poate fi consumat de cei ce trebuie să țină sub control consumul de fibre.Pentru stabilirea porției zilnice de pâine, trebuie ținut cont de cantitatea prescrisă de medicsau de cantitatea permisă în funcție de nivelul personal de intoleranță!
La produsele noastre Szafi Free nu utilizăm ingrediente de origine animală, din acest motiv produsele sunt vegan ferite de infectare!
Valori nutritive medii în 100g amestec de făină, 100g de pâine*
Energie: 1502kJ/354kcal 933kJ/220kcal
Lipide: 1,7g 1,3g
din care acizi grași saturați: 0,4g 0,4g
Carbohidrați: 74,7g 45,8g
din care zaharuri: 1,4g 1g
Fibre: 5,2g 3,2g
Proteine: 7,5g 4,8g
Sare: 0,02g 0,82g
* conform rețetei din recomandare, cu utilizarea de 1 g de ulei de cocos. Nu conține adaos de zahăr. Zaharurile apar doar sub forma lor naturală.
Ingrediente: amestec de făină fără gluten (hrișcă, mei, cartofi dulci), amidon de tapioca, făină de psyllium husk.
Recomandare pentru utilizare:
Ingrediente pentru 1 pâine ( de 495g): 300g de amestec de făină pentru pâine vegan fără gluten cu nivel redus de fibre, 3 g de drojdie uscată, , 1g de bicarbonat de sodiu, 4g sare, 275g apă călâie, 20g de zeamă proaspăt stoasă de lămâie, 1g de ulei pentru uns sau stropit (se poate omite).
Preparare: Diluăm sarea în apa călâie, drojdia și bicarbonatul de sodiu, după care adăugăm amestecul de făină, și îl amestecăm cu un mixer ci spirale. Turnăm aluatul cu ajutorul unei spatule într-o formă de pâine de 12×24. Netezim suprafața aluatului cu spatula umezită. Se lasă aluatul la dospit în cuptor preîncălzit la 50°C, sau într-un loc cald timp de 40-50 de minute. Se preîncălzește cuptorul pentru copt la 210°C (la încălzire sus-jos) se lasă la cuptor 55 de minute.
La scoaterea din cuptor coaja este tare, dar după un timp se va putea felia ușor.
NOTĂ importantă!
- a se folosi exclusiv zeamă proaspăt stoarsă de lămâie, zeama de lămâie din comerț nu este potrivită, este nevoie de aciditatea proaspătă.
- după răcire, feliile de pâine se pot congela, la temperatura camerei se decongelează repede, și devine din nou comestibilă.
- la temperatura camerei, păstrat în pungă de sandwichuri, se păstrează câteva zile proaspătă și pufoasă.
No comments:
Post a Comment