PRET 12,5 LEI
DescriereIngrediente: făină din semințe de in auriu
Valori nutritive medii în 100g de produs:
Energie: 1342kJ/321kcal
Lipide: 13,24g
din care acizi grași saturați: 8,88g
Carbohidrați: 4,64g
din care zaharuri: 4,4g
Fibre: 25g
Proteine: 33,18g
Sare: 0,03g
Recomandare de utilizare:
Cu ajutorul făinii de in auriu putem preapara alimente fără gluten, cu nivel redus de carbohidrați, urmând rețetele de pe blog.
Blat pentru prăjituri Paleo fără gluten
Ingrediente pentru un pișcot (blat) de 320g:
40g de amestec de fibre pentru reducerea carbohidraților Szafi Reform, 25g de făină de in auriu Szafi Reform, 6g de praf de copt, 60 g de eritrit cristalin, 10g de îndulcitor de 4 ori mai dulce, 1g de sare Himalaya, 6 ouă M.
Preparare: Se amestecă amestecul de fibre, făina de in și praful de copt. Se bat ouăle cu îndulcitorul și cu sarea, pe jumătate tare, după care la viteză mică se adaugă treptat amestecul de făină și se amestecă până la omogenizare.
Coacere: în formă de tort de 18cm, la cuptor preîncălzit la 170°C, timp de 40-45minute. (probă cu scobitoarea)
Valori nutritive medii în 100g de produs:
Energie: 1342kJ/321kcal
Lipide: 13,24g
din care acizi grași saturați: 8,88g
Carbohidrați: 4,64g
din care zaharuri: 4,4g
Fibre: 25g
Proteine: 33,18g
Sare: 0,03g
Recomandare de utilizare:
Cu ajutorul făinii de in auriu putem preapara alimente fără gluten, cu nivel redus de carbohidrați, urmând rețetele de pe blog.
Blat pentru prăjituri Paleo fără gluten
Ingrediente pentru un pișcot (blat) de 320g:
40g de amestec de fibre pentru reducerea carbohidraților Szafi Reform, 25g de făină de in auriu Szafi Reform, 6g de praf de copt, 60 g de eritrit cristalin, 10g de îndulcitor de 4 ori mai dulce, 1g de sare Himalaya, 6 ouă M.
Preparare: Se amestecă amestecul de fibre, făina de in și praful de copt. Se bat ouăle cu îndulcitorul și cu sarea, pe jumătate tare, după care la viteză mică se adaugă treptat amestecul de făină și se amestecă până la omogenizare.
Coacere: în formă de tort de 18cm, la cuptor preîncălzit la 170°C, timp de 40-45minute. (probă cu scobitoarea)
No comments:
Post a Comment