MIXT GOGOSI CU ÎNDULCITOR - SZAFI Reform 90G


PRET: 7 LEI
DescriereMIXT GOGOSI cu îndulcitor 

Mixt pentru gogoși 100% natural, fără gluten, diabetic, cu 51% conținut de fibre, fără zahăr, cu conținut extrem de redus de calorii și carbohidrați
Nu conține: gluten, lapte, drojdie, soia, conservant, coloranți artificiali, bun pentru cei cu sensibilitate la gluten, lactoză, soia, diabetici, dietele candida, cure de slăbire, dieta paleo.

Valori nutritive medii în 100g de produs:
Energie:                             25kJ/6kcal*                                  fibre:                   51g
                                       452kJ/108kcal**                             proteine:             ~0,2g
lipide:                                 ~0,04g                                        sare:                     0,5g
   din cafer saturați:             ~0.004g
carbohidrați:                        41,2g
   din care absorbabili:            1,2g
   din care zaharuri:                0g
   din care polioli(2):              40g
*energie absorbabilă fără fibre
**energie neabsorbabilă cu fibre
(2)alcooli de zahăr neabsorbabili
Datele sunt cu caracter informativ! 

Ingrediente: îndulcitor: eritrit, făină de fibre de bambus, făină de psyllium husk, făină de konjac, bicarbonat de sodiu, acidi citric, sare, pudră de vanilie bourbon

Rețetă (pentru 5 gogoși mari)
Ingrediente: 1 pachet de mixt pentru gogoși Szafi Fitt (90g)5-10g de coajă rasă de lămâie bio, un ou mărimea M, 3 albușuri de ouă M, 20g apă
Preparare: se amestecă bine mixtul pentru gogoși cu coaja de lămâie. Într-un bol batem cei 20g de apă, oul și cele trei albușuri la care adăugăm mixtul cu coaja de lămâie și le amestecăm până la obținerea unei mase groasă omogenă. Masa obținută astfel se lasă 25 minute, care după acest timp trebuie să devină un aluat moale dar se poate întinde. Se frământă aluatul pe o suprafață presărată cu făină de bambus (recomandăm făina de fibre de bambus Szafi Fitt) după care se întinde și se taie cu un pahar mediu (se întinde cât să putem tăia 2-3 gogoși, restul de aluat se frământa din nou și se mai rup și restul gogoșilor (important este ca să ne iasă 5 gogoși). Topim uleiul de cocos într-o tigaie iar după ce s-a încins dăm focul mai mic. 
Se pun gogoșii în ulei, și se prăjesc câte 3 minute pe parte. Prima parte se prăjește sub capac, iar pe partea cealaltă fără capac.
Gogoșii în timp ce se prăjesc o să crească.

No comments:

Post a Comment