PRET 21 LEI
DescriereFaina de Konjac - Fara gluten, fara gust, fara miros, Faina de Konjac este un produs cu vascozitate excelenta pentru ingrosare. Faina de Konjac poate fi inclusa usor in orice dieta. E potrivita pentru ingrosarea mancarurilor. Faina de Konjac este potrivita bentru prajiturile din faina de seminte, pentru paine pentru imbunatatirea texturii aluatului, pentru budinci si preparare jelatinoase.
valori medii nutritive la 100g:
Energie 187kcal, proteine: 0,91g, Lipide: 0,52g, Acizi grași saturați:
0,11g, amidon:3,38g, Carbohidrați: 3,38g, din care zahar: <0,03g,
fibre alimentare: 82,79g, Na: 0,01g
Făină de konjac pentru îngroșarea mâncărurilor: amestecăm făina cu lichid rece până la omogenizare și astfel se toarnă încet în mâncarea caldă în timp ce amestecăm continuu și se lasă la fiert.
- Pentru mâncăruri scăzute: la 500-700ml o linguriță rasă de făină de Konjac.
- La Budincă: la 500 ml 1,5 lingurițe rase de făină de Konjac.
- Pentru copt: pișcoturi din făină de semințe, prăjituri, aluate pentru pâine 1 linguriță, de făină. Faina de Konjac întotdeauna se sfărâmițează cu un material mai dur (sare, indulcitor, etc) și lichid rece după care adăugăm la mâncarea caldă.
Pentru îngosare la rece cu Faina de Konjac se procedează similar, doar că trebuie lăsata să stea 20-40 minute.
No comments:
Post a Comment