PRET: 23 LEI
DescriereAmestec de fibre fără gluten cu nivel redus de carbohidrați - Szafi
PALEO - Fără lapte - fără ouă - fără soia - fără făină de semințe
Sursă bogată de fibre
Ingrediente: Fibre de bambus, făină de psyllium husk, stabilizator de aciditate: acid tartric
Concentrat de făină fără gluten pentru reducerea carbohidraților cu conținut de fibre de 92%
Făină naturală de fibre fără carbohidrați nearomată, cu care, în amestec cu alte făinuri putem reduce considerabil nivelul carbohidraților, respectiv împidică absorbția acestora de către organism.
Poate fi utilizat și de sine stătător.
Se poate prepara pâine, prăjitură, piscot, cozonac, etc.
Poate fi inclus cu succes in meniurile celiacilor, celor cu sensibilitate la lactoză, soia, diabeticilor, la cure de slăbire, dieta candida și paleo.
Valori nutritive medii in 100g de amestec făină: 100g de pâine*:
Energie 785kJ/196kcal 523kJ/127kcal
lipide 0,5g 4,4g
din care saturați 0,1g 1,4g
carbohidrați 1,1g 1,4g
din care zaharuri 0,6g 0,5g
fibre 91,6g 23,1g
proteine 0,9g 8,9g
sare 0,23g 1,12g
*conform rețetei recomandate. Fără zeamă de lămâie și praf de albuș de ouă preparat cu bicarbonat de sodiu.
Din energia a 100g de amestec de fibre 733kJ/183kcal provin din fibre.
Din energia a 100g de pâine 185kJ/46kcal provin din fibre.
Nu conține adaos de zahăr. Conține zaharuri sub forma lor naturală.
Utilizare recomandată:
Rețetă pâine bogată în fibre (pâine fără gluten cu carbohidrați cu 97 % mai redus:
Ingrediente
PALEO - Fără lapte - fără ouă - fără soia - fără făină de semințe
Sursă bogată de fibre
Ingrediente: Fibre de bambus, făină de psyllium husk, stabilizator de aciditate: acid tartric
Concentrat de făină fără gluten pentru reducerea carbohidraților cu conținut de fibre de 92%
Făină naturală de fibre fără carbohidrați nearomată, cu care, în amestec cu alte făinuri putem reduce considerabil nivelul carbohidraților, respectiv împidică absorbția acestora de către organism.
Poate fi utilizat și de sine stătător.
Se poate prepara pâine, prăjitură, piscot, cozonac, etc.
Poate fi inclus cu succes in meniurile celiacilor, celor cu sensibilitate la lactoză, soia, diabeticilor, la cure de slăbire, dieta candida și paleo.
Valori nutritive medii in 100g de amestec făină: 100g de pâine*:
Energie 785kJ/196kcal 523kJ/127kcal
lipide 0,5g 4,4g
din care saturați 0,1g 1,4g
carbohidrați 1,1g 1,4g
din care zaharuri 0,6g 0,5g
fibre 91,6g 23,1g
proteine 0,9g 8,9g
sare 0,23g 1,12g
*conform rețetei recomandate. Fără zeamă de lămâie și praf de albuș de ouă preparat cu bicarbonat de sodiu.
Din energia a 100g de amestec de fibre 733kJ/183kcal provin din fibre.
Din energia a 100g de pâine 185kJ/46kcal provin din fibre.
Nu conține adaos de zahăr. Conține zaharuri sub forma lor naturală.
Utilizare recomandată:
Rețetă pâine bogată în fibre (pâine fără gluten cu carbohidrați cu 97 % mai redus:
Ingrediente
- 75 g amestec de fibre pentru produse cu nivel redus de carbohidrați Szafi Reform
- 12 g făină de fibre de bambus Szafi Reform
- 12 g praf de copt fără fosfați (poate fi înlocuit cu 3 g de bicarbonat de sodiu)
- 3 g sare
- 2-4 g de pudră de usturoi deshidratat (sau alt amestec de condimente)
- 3 buc ouă M
- 3 buc de albuș de ouă M
- 90 g apă călâie (din asta 20 g poate fi înlocuit cu 20 g de zeamă proaspătă de lămâie, astfel este mai gustosă, fragedă, și mai albă!)
Aceasta este rețeta de bază a pâinii, după gust mai poate fi vrăjit cu semințe, ceapă roșie dezhidratată, roșii dezhidratate, măsline etc…
Preparare:
Ingredientele uscate și lichide se amestecă separat în vase diferite, după care le amestecăm și lucrăm bine aluatul.
După o odihnă de 5 minute se pormează pâinea cu mâinile umezite, și se pune într-o tava căptușită cu hârtie pentru copt:
Se pot forma baghette, chifle, cornuri (vor ieșii cca 4 buc.) Suprafața se taie adânc cu un cuțit foare ascuțit
Coacere:
La cuptor cu convecție preîncălzit la 175 °C cca 60-65 minute.
Chiflele, cornurile se fac în 35 minute.
Se lasă săse răcească, se taie după răcirea completă
No comments:
Post a Comment